Lista dig på kompetenskartan

Information till dig som vill lista dig på kompetenskartan:

Utöver nyttan med att kunna hänvisa patienter till kunniga kollegor är syftet med förteckningen att fysioterapeuter ska kunna söka upp kollegor att rådfråga, auskultera hos eller hitta någon som kan föreläsa om sina kunskaper. Vi ser detta som en stor underlättande faktor i att ta del av varandras kompetenser och därmed kunna utveckla verksamhetsområdet!

Observera: Genom att lista dig på kompetenskartan godkänner du att kompetenskartan behandlar dina personuppgifter. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. 

Vi välkomnar dig som arbetar som leg. fysioterapeut/sjukgymnast att lista dig på kompetenskartan. Som privat aktör behöver du ha en verksamhet som är anmäld i vårdgivarregistret och vara verksam inom hälso- och sjukvården.

På kompetenskartan kan du endast lista en arbetsplats.

För att lista kompetens inom bäckenbottenbedömning och behandling krävs antingen kursbevis eller intyg från legitimerad kollega. Detta mailas i samband med listning.

Är du fysioterapeut som vill lista dig på kompetenskartan?

Vill du ändra i befintlig listning?

Vi arbetar ideellt och kompetenskartan uppdateras kontinuerligt, men nya listningar eller ändringar kan komma att dröja.

Tack för din förståelse!